sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Jätin uudistaen kyselyn PS-Tampere / Helsinki koskien Seppo Lehto kuntavaaliehdokkuutta PS Tampere 2021 kuntavaaliehdokkaana. Odotan varmaan turhaan vastauksia. Yllättäkää, jos osaatte ;)?


-------------
Laitoin postia. Arvon Veikko ja Sakari etc: Arvon PS kuntavaaliasioista päättävät mm ehdokasvalinnoista. Palautettanne, kiitos virallisesti? 


Inbox x Seppo Lehto <kuntavaaliehdokastampere@gmail.com> 12.24 (0 minuuttia sitten) -> 

sami.savio, seikku, Sakari_Puisto, sakari.puisto, heikki.p.luoto, henri.hakkila, kuntavaalit2021, jussi.halla-aho, veikko.mail, veikko.vallin, juha.maenpaa, mauri.peltokangas, piilokopio: Seppo

 Arvon PS kuntavaaliasioista päättävät mm ehdokasvalinnoista // Palautettanne, kiitos virallisesti? Tampereen ps mm Sakari Puisto, Veikko Vallin etc Olisi kohteliasta Tampereen / Hki PS olla yhteydessä toisiinsa ja julkistaa ne "mustat listat" kuten neuvostoaikaan "neuvostovastaisista" niin ei ko tahot edes kysele mahtuuko listalle ehdokkaaksi? Olen jättänyt jäsen /kuntavaaliehdokkuustiedusteluja tätä ja sähköposteillenne. Ei vastauksia juu / ei-tapaan. Vain kaartelua Tampereen ps pj:ltä että Hkin lupa pitää olla. Joten voisitteko parantaa viestintäänne timosonin aikaisesta? Kiitos.

Selkosuomella kaipaan läpinäkyvyyttä ehdokasvalintaan, jottei tarvitse pohdiskella Hamlet tapaan: Ollako vai eikö olla?

Ehdokasvalinnoissa olisi syytä olla rohkeampi, menneissä vaaleissa on liikaa ollut erilaisia skp-tahoja ehdokkaina keräämässä ne 20 ääntä tapaan tai sitten kepuun, kokoomukseen loikkaavia heti kun on valittu. Veikko Vallin on nyt eduskunnassa.

Kuntavaaleissa 1992 olimme samalla smp-listalla, tuolloin sain enempi ääniä joten nyt voisimme katsoa mikä on äänisaldo kuntavaaleissa 2021 samalla listalla jälleen? 

https://kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com 

Seppo Lehto Huk, helvetin oppinut moniosaaja, kielitaitoakin enempi kuin rantajätkillä ja keskimäärin maistereilla ;)
-----


------------------

Vastauksena käyttäjälle
Pirkkalan Turrin venesatamasta nostokurkien täyttämä Tampere näyttää ruman "Torni"-rakennelman kera lähinnä törkyiseltä kaatopaikalta minne pyritään haalimaan velkarahalla lisää matuinvaasioita eläteiksi. #kuntavaalit2021Tampere Seppo Lehto kuntavaaliehdokas.blogspot.com
---------------
https://yksityisautoilu-tampereen-keskustaan.blogspot.com/
----

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti