tiistai 24. tammikuuta 2017

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere: Maastopysäköintitulkinnoista Tampereella; On käsittämätöntä että tälläistä ns. virkaloistoimintaa perustellaan toisten virkaloisten toiminnalla. Kyllä lakia pitää muuttaa niin että moisille tulkinnoille ei ole jatkossa minkäänlaista sijaa



Pysäköinnin vaikeuttaminen jatkuu Tampereen vanhoilla omakotialueilla Petsamossa ja Härmälässä, sopineen kysyä miksi?

Pysäköinninvalvojat ovat laputtaneet kadun varteen parkkeerattuja autoja ainakin Petsamon Koljontiellä ja Lusankadulla sekä Härmälässä Mikonkadulla ja Matinkadulla. Lapussa on ollut huomautus pysäköintivirheestä "luvattoman maastopysäköinnin vuoksi".

Helvetti, mitä kusipäisyyttä ja pölhökustaatoimintaa viranomaisilta. Alueella ei voi järkevästi aina ajaa pihaan, jos tulee kylään, siellä kun on yleensä jo isäntäperheen auto tai kaksi sellaista.

Autoilijat ovat ajatelleet toimivansa järkevästi, kun ovat pysäköineet autonsa puoliksi pientareelle pois muun liikenteen tieltä. Väärin ajateltu, vastaa pysäköinninvalvonta. Pysköinninvalvonnalle pitäisi antaa raippoja tai laittaa kilometritehtaalle 500 euron toimeentulotuella, jotta ajatus alkaa luistamaan.

Esimerkiksi jos ja kun saapuu yksityisyrittäjä autolla auttaakseen taajama-alueella jotakuta kotipalvelua tarvitsevaa, minne hän autonsa laittaa, jollei tienvarteen. 

Autossa on monasti yksityisyrittäjän tarvikkeet mitä tarvitsee työssään. Sama ongelma on ns kotitalousapu-, pihatyöihmisillä, sekä vanhuspalveluita tarjoavilla. On syytä nostaa järjenkäyttö ykköseksi viranomaistoiminnassa kiusanteon sijaan?




Maastoliikennelakiin on turha vedota, kun tilaa kerran on pientareella, niin sinne ilman muuta pitää saada parkkeerata. 

Tampereen pysäköinninvalvonta haistelkoon pesemätöntä persettään: "Maastoliikennelaki määrää, että taajama-alueella maastoon ei saa pysäköidä moottorikäyttöisiä ajoneuvoja ilman maanomistajan tai haltijan lupaa, muistuttaa katupäällikkö Marjo Hallinen. Huomautuksen sijaan tuulilasiin voi jatkossa ilmestyä sakkolappu, jos auton kaikki pyörät eivät ole asvaltilla." 

On erittäin tympeää ja paheksuttavaa tämä itseriittoisten virkamiesten toisten muroihin kuseminen: "On meiltä hyvää asiakaspalvelua, että annamme ensin huomautuksen. Ensi viikolla alamme kirjoittaa 50 euron pysäköintivirhemaksuja Petsamossa ja Härmälässä, Hallinen toteaa."

Laki on sama kaikille = Älkää valehdelko. Se mikä ei ole oikeus ja kohtuus, ei voi mikään lakikaan olla

Hallisen mukaan "pysäköinti on näillä alueilla lähtenyt täysin käsistä. Maastopysäköinnin vuoksi on aiemmin jaettu pysäköintivirhemaksuja myös muualla, esimerkiksi Pyynikillä ja Hakametsässä."

"Lain tulkinnan tulee olla sama koko kaupungissa. Emme me voi katsoa asiaa läpi sormien tietyillä alueilla", Hallinen toteaa.

Lukekaa nyt huolella mitä idiootit verovaroin toimivat verojamme juovat parasiitit väittävät:

"Maaston katsotaan alkavan heti asvaltin tai ajoradan reunasta. Kadun vieressä oleva piennar tai viheralue tulkitaan taajama-alueella maastoksi." Ei helvetti, autohan pitää nimenomaan parkkeerata niin että sen voi ohittaa, eikä tuijottaa sitä onko siinä renkaan verran vihreää tai hiekkaa.

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere: Maastopysäköintitulkinnoista Tampereella; On käsittämätöntä että tälläistä ns. virkaloistoimintaa perustellaan toisten virkaloisten toiminta. Kyllä lakia pitää muuttaa niin että moisille tulkinnoille ei ole jatkossa minkäänlaista sijaa


Vain äärimmäinen kusipäisyys virkatoimissa saa laukomaan moista mitä Tampereen pysäköinninvalvonnasta vastaavat virkaloiset oksentavat julkisuuteen:

– "Tästä on olemassa myös Hämeenlinnan hallinto-oikeuden päätös, Hallinen huomauttaa".

Suurin osa ajattelevista autoilijoista pitää tätä tulkintaa maalaisjärjen vastaisena. Jos autot pysäköidään kokonaan asvaltille, muu liikenne ei mahdu kulkemaan. Jäteautoilla ja busseilla voi olla vaikeuksia jo siinä tapauksessa, että autoja on parkissa vain toisella puolella katua. Puhumattakaan paloautoista ja ambulansseista, joiden esteetön kulku on elintärkeää.

On vain äärimmäisen vittumaista tulkita: "Lain kanta" Siinä tapauksessa autoaan ei pidä pysäköidä kadunvarteen.

"Tieliikennelaki sanoo, ettei ajoneuvoa saa pysäköidä siten, että siitä aiheutuu vaaraa tai haittaa muulle liikenteelle, Hallinen korostaa." Siitä voidaan päätellä että silloin ensisijassa parkkeerataan tieviereen ja lopetetaan kusipäiset laintulkinnat eikö totta?

On väitetty että "Maastopysäköintikiellon avulla pyritään myös suojelemaan kaupungin viheralueita. Esimerkiksi Petsamon alueella viherkaistoja on kunnostettu samalla kun katuja on asvaltoitu." - Viheralueille on omat sijansa, kadut ovat autoille ja niiden parkkeerauksella, mitää kusivanan tapaisia pieniä ruohikkoalueita on turha yrittää ylläpitää kun tarve tienvarsiparkkeerauksien tarpeesta.

On paskapuhetta väittää: "Kyse on turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Olemme saaneet myös kiitosta siitä, että lopultakin alueen pysäköinti laitetaan kuntoon, Hallinen toteaa."

Erittäin loogista on että Petsamossa, että läheisen yliopistosairaalan ja ammattikorkeakoulun kävijät pysäköivät autonsa mielellään ilmaiseksi kadunvarsille, niin kuin pitääkin

Lainsäädäntöä pitää muuttaa mikäli virkamiehet tulkitsevat sitä ahtaasti asukkaiden meidän tamperelaisten haitaksi ja vahingoksi:


Pysäköinti
Maastoliikennelaki, 4 pykälä:
Moottorikäyttöisellä ajoneuvolla ei saa liikkua eikä sitä saa pysäyttää tai pysäköidä maastossa maa-alueella ilman maan omistajan tai haltijan lupaa.

Taajama-alueen ulkopuolella lupaa ei tarvita, jos turvallinen pysäköinti sitä edellyttää eikä siitä aiheudu alueen omistajalle tai haltijalle kohtuutonta haittaa.

Tieliikennelaki, 27 pykälä:
Ajoneuvoa ei saa pysäyttää eikä pysäköidä sellaiseen paikkaan eikä siten, että siitä aiheutuu vaaraa tai että liikenne tarpeettomasti estyy tai häiriytyy.

Lain tulkinnan tulee olla sama koko kaupungissa ja niitä mielivaltaisesti asukkaiden ja tamperelaisten luona vierailevien vahingoksi tulkitseviten virkamiesten paikka on potkut perseeseen välittömästi kuten Tampereen katupäällikkönä huseeraaville tahoille mm Marjo Hallinen tyypille. Sanotaanhan että joillakin on kusta enempi kuin toisilla hatussaan, jossei kuulu loiske niin kusipäisyyden äärirajat on saavutettu?

-------------------

Kuntavaaliehdokas Tampere Seppo Lehto - Tievarsipysäköinti sallittava ilman rikesakkoja koko Tampereen alueella

-----------------------

Kuntavaaliteemana Seppo Lehdolla kuntavaaliehdokkaallanne:

Yksityisautoilu sallittava Tampereen taajama-alueilla tienvarsiparkkeerauksineen

http://yksityisautoilu-tampereen-keskustaan.blogspot.fi/
--------------------

1 kommentti:

  1. Ne jotka tarjoavat yhteisautoilua kaupunki- ja maaseutuoloissa ovat joko perheettömiä tai muuten vain lapsettomia, sekä eivät taida olla yrittäjiä: Kuinkahan tuo yhteisautoilu sujuisi ihan oikeasti. Lapsiperheillä lapset harrastuksiin, urheiluharrastuksiin. Kyllä se on utopiaa. Ihmisillä on tarpeita oman ajankäytön suhteen, jotku jopa ovat yrittäjiä kaupunkialueella, joten miten mennä asiakkaan luokse kun ei olekaan sitä autoa? http://yksityisautoilu-tampereen-keskustaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista